Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zápis ze dne 5.3.2012

  Zápis ze dne   5.3. 2012

 

Přítomni: Výkonný výbor - Holub, Broft, Novák

Družstvo C - Sedláček, F - Jaroš, E - Vyskoči, G - Broft, H - Spurný,

Omluveni: Ullman, Cinibulk, Kozel, Hrádek

Program:

Informace o výsledcích a umístění družstev: viz adresa www.pinec.info.

Cestovní příkazy: při vyplňování cest. příkazů jsou shledávány nedostatky např. špatně vyplněné datum, cíl cesty se neshoduje na obou stranách cest. příkazu, nevyplněné družstvo atp.. Nesprávně vyplněný cest. příkaz bude vrácen odesilateli k opravě.

Počítadla skóre: v důsledku nešetrného obsluhování počítadel je bylo nutné dát do opravy. Nabádám rozhodčí, aby při práci s počítadly s nimi zacházeli obezřetně a nebylo nutné je stále opravovat !!!

Síťky: je nutné dokončit kompletaci sítěk. Pokud je potřebné dokoupit náhradní díly (např. "štrikování") bude tento výdaj proplacen po předložení účtenky.

Hrací prostor při mistrovských utkáních - aby neklouzala obuv při hře, používejte navlhčený hadr. Je nedůstojné plivat na podlahu. To dělají jenom fotbalisti, nevzdělanci a hospodští povaleči.

Rozhodčí u stolu: považuji za dobré, pokud žáci rozhodují u stolu při mistrovských soutěžích. Ale vzhledem k tomu, že v případě nesrovnalostí, které mohou při hře vzniknout, nejsou dostatečně kompetentní rozhodnout, je nutné, aby u stolku rozhodčího byl i dospělý.

Zapsal Č. Holub